Villa Dorata

Doğu Sicilya, Ragalna
Villa Dorata Öne Çıkan Resim
Villa Dorata Dış Mekan
Villa Dorata Dış Mekan
Villa Dorata Dış Mekan
Villa Dorata Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Villa Dorata
Contrada Serra la Nave, snc Doğu Sicilya, Ragalna

Villa Dorata misafirlere Ragalna bölgesinde, dağda, Etna Dağı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Monte Nero Zappini Doğa Yürüyüş Parkuru ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Etnaland ile 17,3 mi (27,8 km) ve Etna Teleferiği ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Kule
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Kule
Room
Family Dört Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Kule
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x