Hotel Corsaro

Doğu Sicilya, Belpasso
Hotel Corsaro Öne Çıkan Resim
Hotel Corsaro Dış Mekan
Hotel Corsaro Dış Mekan
Hotel Corsaro Yerinde Yemek
Hotel Corsaro Oda Manzaraları
Image More +65 fotoğraf
Hotel Corsaro
p.zza Cantoniera, s.n - Etna Sud Doğu Sicilya, Belpasso

Belpasso bölgesindeki Hotel Corsaro size Etna Dağı yakınında ve Etna Teleferiği ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Silvestri Kraterleri ile 1,2 km ve Monte Nero Zappini Doğa Yürüyüş Parkuru ile 4,3 km mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Corsaro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

17 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Zemin Kat
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Oda, Teras, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x