Villa Domus Salento Suites & Rooms

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Villa Domus Salento Suites & Rooms Öne Çıkan Resim
Villa Domus Salento Suites & Rooms Dış Mekan
Villa Domus Salento Suites & Rooms Dış Mekan
Villa Domus Salento Suites & Rooms Kahvaltı
Villa Domus Salento Suites & Rooms Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Villa Domus Salento Suites & Rooms
Viale Marche, 17 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Villa Domus Salento Suites & Rooms konaklamanızda Lecce bölgesinde merkezde, Faggiano Arkeoloji Müzesi ve Salento Üniversitesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Porta Rudiae ile 1,5 km (0,9 mil) ve Piazza del Duomo ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x