La Fontanella

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
La Fontanella Dış Mekan
La Fontanella Dış Mekan
La Fontanella Dış Mekan
La Fontanella Dış Mekan
La Fontanella Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
La Fontanella
Via Emilia 16 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

La Fontanella size Lecce merkezinde, Villa Bianca Sağlık Ocağı ile 4 dakika yürüyüş ve Sigismondo Castromediano Müzesi ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Puglia Demiryolu Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Biblioteca Provinciale Nicola Bernardini Bölge Kütüphanesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Pansiyonda 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca bisiklet turu bilgileri ve bisiklet onarım hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Ricordo)
Family
Family Oda (Butterfly)
Room
City Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (City)
Room
Family Oda (Terra)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x