Villa Divina Luxury Boutique

Pasifik Sahili, Zona sur
Villa Divina Luxury Boutique Genel
Villa Divina Luxury Boutique Öne Çıkan Resim
Villa Divina Luxury Boutique Dış Mekan
Villa Divina Luxury Boutique Dış Mekan
Villa Divina Luxury Boutique Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Villa Divina Luxury Boutique
Paseo de las Conchas Chinas 107 Conchas Chinas Pasifik Sahili, Zona sur

Villa Divina Luxury Boutique misafirlere Puerto Vallarta (Güney Kıyısı Otel Bölgesi) bölgesinde, Malecon ve Lindomar Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kruvaziyer Terminali ile 6,4 mi (10,3 km) ve Los Muertos Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Mutfak, Kule
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Okyanus Manzaralı
Room
Romantic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x