Villa Celeste

Zona sur
Villa Celeste Öne Çıkan Resim
Villa Celeste Dış Mekan
Villa Celeste Dış Mekan
Villa Celeste Dış Mekan
Villa Celeste Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Villa Celeste
Calle Easy 134 , Zona sur

Bu villa misafirlere Puerto Vallarta (Güney Kıyısı Otel Bölgesi) bölgesinde, Malecon ve Lindomar Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Kruvaziyer Terminali ile 6,3 mi (10,2 km) ve Los Muertos Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x