Villa Dewi

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Dewi Dış Mekan
Villa Dewi Dış Mekan
Villa Dewi Dış Mekan
Villa Dewi Dış Mekan
Villa Dewi İç Mekan
Image More +104 fotoğraf
Villa Dewi
Jalan Kayu aya, Jalan Saraswati III Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa Dewi misafirlere Seminyak (Laksmana) bölgesinde, Restoranlar Sokağı yakınında ve Seminyak Meydanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Legian Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x