Oberoi Luxury Villas

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Oberoi Luxury Villas Dış Mekan
Oberoi Luxury Villas İç Mekan
Oberoi Luxury Villas İç Mekan
Oberoi Luxury Villas İç Mekan
Oberoi Luxury Villas İç Mekan
Image More +137 fotoğraf
Oberoi Luxury Villas
Jl. Kayu Aya 150 Petitenget Lesser Sunda Islands, Seminyak

Oberoi Luxury Villas misafirlere Seminyak merkezinde, Restoranlar Sokağı yakınında ve Seminyak Meydanı ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Legian Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Villa, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Family
Family Villa, 4 Yatak Odası, Avlu Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Balkon/Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Room
Superior Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x