Villa de Luxe & Golf Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Villa de Luxe & Golf Marrakech Genel
Villa de Luxe & Golf Marrakech Öne Çıkan Resim
Villa de Luxe & Golf Marrakech Dış Mekan
Villa de Luxe & Golf Marrakech Oda Manzaraları
Villa de Luxe & Golf Marrakech Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Villa de Luxe & Golf Marrakech
581 Secteur, Villa 2 Bloc 8, Atlas Golf Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Bu tatil evi misafirlere Marrakech (Annakhil) bölgesinde, Palmeraie Müzesi ve Miaara Jewish Cemetery (Musevi Mezarlığı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu tatil evi Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretli kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için çamaşır makinesi sunulmaktadır ve kat hizmetleri istek üzerine verilmektedir; ayrıca ütü/ütü masası istenebilir.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x