Villa De Luxe Domaine Des Kasbah

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Villa De Luxe Domaine Des Kasbah Öne Çıkan Resim
Villa De Luxe Domaine Des Kasbah İç Mekan
Villa De Luxe Domaine Des Kasbah Oda Düzeni
Villa De Luxe Domaine Des Kasbah Oda Düzeni
Villa De Luxe Domaine Des Kasbah Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Villa De Luxe Domaine Des Kasbah
Route de Bab Atlas, Villa 6 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, Havuz Manzaralı (3 Suites Luxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x