Villa de la Croix

Champagne-ardenne, Villechétif
Villa de la Croix Genel
Villa de la Croix Öne Çıkan Resim
Villa de la Croix Dış Mekan
Villa de la Croix Yerinde Yemek
Villa de la Croix Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Villa de la Croix
22 rue de la croix Champagne-ardenne, Villechétif

Villechétif bölgesindeki Villa de la Croix misafirlere Forêt d'Orient Bölgesel Doğa Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve McArthurGlen Troyes Outlet Mall ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Aube Stadyumu ile 5,4 km (3,3 mil) ve Troyes Katedrali ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Table d'hôtes ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Baroque)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Rose)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Blanche)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Charme)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x