Ome Sweet Home

Champagne-ardenne, Laubressel
Ome Sweet Home Genel
Ome Sweet Home Öne Çıkan Resim
Ome Sweet Home Dış Mekan
Ome Sweet Home Dış Mekan
Ome Sweet Home Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ome Sweet Home
13 RUE DU PATY Champagne-ardenne, Laubressel

Ome Sweet Home konaklamanızda Laubressel merkezinde, Forêt d'Orient Bölgesel Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aube Stadyumu ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Troyes Forêt d'Orient Golf ile 7,8 km (4,8 mi) ve Cathédrale St-Pierre et St-Paul ile 11,2 km (6,9 mi) mesafede.

Ome Sweet Home misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Fleur de Châtaignier)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Fleur de Peuplier)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Pomme d'Epicéa)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Fleur d'Acacia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x