Villa Dazaifu

Kyushu, Dazaifu
Villa Dazaifu Genel
Villa Dazaifu Genel
Villa Dazaifu Genel
Villa Dazaifu Genel
Villa Dazaifu Genel
Image More +67 fotoğraf
Villa Dazaifu
1-15-22 Kokubu Kyushu, Dazaifu

Villa Dazaifu misafirlere Dazaifu bölgesinde, havaalanı yakınında, Treasure Hall ve Daizifu Tenman-gū Treasure House 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Hakata Kanal Kenti ile 8,7 mi (14 km) ve Hakata Limanı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve açık özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Asian Room, Private Open-air Bath)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Japanese Room)
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Ortak Banyo (Car Room)
Room
Family Ev, Sigara İçilmez (Private Vacation Home)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x