Futsukaichi Green Hotel

Kyushu, Futsukaichi
Futsukaichi Green Hotel Genel
Futsukaichi Green Hotel Dış Mekan
Futsukaichi Green Hotel Dış Mekan
Futsukaichi Green Hotel Dış Mekan
Futsukaichi Green Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Futsukaichi Green Hotel
2-7-25 Futsukaichichuo Kyushu, Futsukaichi

Futsukaichi Green Hotel misafirlere Chikushino (Futsukaichi) bölgesinde, Dazaifu Tenmangu Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kyuşu Ulusal Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tosu Premium Outlets ile 12,6 km (7,8 mil) ve Hakata Limanı ile 17,2 km (10,7 mil) mesafede.

Misafirler için LCD televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Studio, 4th floor, No elevator)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (4th floor, No elevator, Stairs only)
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x