Villa Dar Taous

Al Haouz, Tameslouht
Villa Dar Taous Öne Çıkan Resim
Villa Dar Taous Dış Mekan
Villa Dar Taous İç Mekan
Villa Dar Taous İç Mekan
Villa Dar Taous Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Villa Dar Taous
Villa Dar Taous, Route du Barrage km 19 Al Haouz, Tameslouht

Tameslouht bölgesindeki Villa Dar Taous konaklamanızda, Eden Aquapark ve Noria Golf Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Villa Dar Taous misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x