Villa Ayche

Al Haouz, Tameslouht
Villa Ayche Genel
Villa Ayche Öne Çıkan Resim
Villa Ayche Dış Mekan
Villa Ayche Dış Mekan
Villa Ayche Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Villa Ayche
P2014 Al Haouz, Tameslouht

Villa Ayche misafirlere Tameslouht bölgesinde, dağda ve Eden Aquapark ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Maison D'hotes Ayech misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Süit
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x