Villa D'Kerobokan

Lesser Sunda Islands, Denpasar Barat
Villa D'Kerobokan Genel
Villa D'Kerobokan Öne Çıkan Resim
Villa D'Kerobokan Dış Mekan
Villa D'Kerobokan İç Mekan
Villa D'Kerobokan İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Villa D'Kerobokan
jl. Gunung Salak Kerobokan Seminyak Kuta Bali Lesser Sunda Islands, Denpasar Barat

Villa D'Kerobokan misafirlere Denpasar bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Trans Studio Alışveriş Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Seminyak Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Legian Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda jakuzi vardır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası (with Private Jaccuzzi)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (with Private Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x