Villa D'Andrea

Sicilya Güney Sahili, Caltagirone
Villa D'Andrea Genel
Villa D'Andrea Genel
Villa D'Andrea Öne Çıkan Resim
Villa D'Andrea Dış Mekan
Villa D'Andrea Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa D'Andrea
Villaggio Corvacchio SP. 34 Direzione Bosco Santo Pietro Sicilya Güney Sahili, Caltagirone

Caltagirone bölgesindeki Villa D'Andrea misafirlere kırsal bölgede, Bosco di Santo Pietro Doğa Koruma Alanı ve Bosco Santo Pietro Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kır evi Bölge Seramik Müzesi ile 7 mi (11,3 km) ve Caltagirone Halk Bahçesi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Kır evinin havuz kenarı restoranı, misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Akdeniz stili kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kır evinde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x