AgriturCostabaira

Sicilya Güney Sahili, Caltagirone
AgriturCostabaira Genel
AgriturCostabaira Genel
AgriturCostabaira Genel
AgriturCostabaira Genel
AgriturCostabaira Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
AgriturCostabaira
c.da costabaira s.n. Sicilya Güney Sahili, Caltagirone

Caltagirone bölgesindeki AgriturCostabaira konaklamanızda Bosco di Santo Pietro Doğa Koruma Alanı ve Bölge Seramik Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi St. Peter Kilisesi ile 6,5 mi (10,4 km) ve St. Francis Köprüsü ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x