Villa Cristina n.1

North Adriatic Coast, Jesolo Pineta
Villa Cristina n.1 Genel
Villa Cristina n.1 Genel
Villa Cristina n.1 Öne Çıkan Resim
Villa Cristina n.1 Dış Mekan
Villa Cristina n.1 Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Villa Cristina n.1
Viale Oriente, 31 North Adriatic Coast, Jesolo Pineta

Jesolo bölgesindeki bu apart daire, Piazza Brescia ve Tropicarium Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu golf dostu daire Jesolandia Eğlence Parkı ile 6,2 km (3,9 mi) ve Sea Life Jesolo akvaryumu ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Avlu Manzaralı, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x