Hotel Vina del Mar Pineta

North Adriatic Coast, Jesolo Pineta
Hotel Vina del Mar Pineta Genel
Hotel Vina del Mar Pineta Genel
Hotel Vina del Mar Pineta Genel
Hotel Vina del Mar Pineta Genel
Hotel Vina del Mar Pineta Genel
Image More +26 fotoğraf
Hotel Vina del Mar Pineta
Viale Oriente, 58 North Adriatic Coast, Jesolo Pineta

Jesolo bölgesindeki Hotel Vina del Mar Pineta konaklamanızda, Yeşil Plaj yakınında ve Piazza Milano ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Mort Beach ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Bahçeli
Room
Family Oda (2 Adults + 1 Child)
Room
Family Oda (2 adults + 2 children)
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x