Villa Cristiani

Centru, Cristian
Villa Cristiani Genel
Villa Cristiani Genel
Villa Cristiani Genel
Villa Cristiani Genel
Villa Cristiani Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Villa Cristiani
Str Lunga 153 Centru, Cristian

Bu villa misafirlere Cristian bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Rasnov Kalesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Bran Şatosu ile 10,8 mi (17,3 km) ve Râșnov Dino Parc Lunaparkı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Çift Kişilik çekyat bulunmaktadır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize gece kulübü gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 5 Yatak Odası, Mutfak, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x