Cristian Inn

Centru, Cristian
Cristian Inn Genel
Cristian Inn Öne Çıkan Resim
Cristian Inn Dış Mekan
Cristian Inn Dış Mekan
Cristian Inn Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Cristian Inn
Str Piata Libertatii nr 9 Centru, Cristian

Cristian bölgesindeki Cristian Inn konaklamanızda, Rasnov Kalesi ve Silviu Ploiesteanu Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bran Şatosu ile 11,7 mi (18,9 km) ve Râșnov Dino Parc Lunaparkı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Family
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x