Villa Costa Rose

Route 62, Cape Town
Villa Costa Rose Genel
Villa Costa Rose Genel
Villa Costa Rose Öne Çıkan Resim
Villa Costa Rose Dış Mekan
Villa Costa Rose Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Villa Costa Rose
2 Winstonia Road Sea Point Route 62, Cape Town

Cape Town (Sea Point) bölgesindeki Villa Costa Rose misafirlere Sea Point Pavillion ve Sea Point Yüzme Havuzu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cape Town Stadyumu ile 2,9 km ve Two Oceans Aquarium ile 3,8 km mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 28-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x