Villa Comfort

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Villa Comfort Öne Çıkan Resim
Villa Comfort Dış Mekan
Villa Comfort İç Mekan
Villa Comfort İç Mekan
Villa Comfort İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Villa Comfort
15 Wewalgoda Road, Galle District Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Villa Comfort misafirlere Hikkaduwa merkezinde, Narigama Plajı yakınında ve Hikkaduwa Plajı ile yürüyerek 14 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hikkaduwa Mercan Resifi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Jananandharamaya Budist Tapınağı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x