Villa Colombo Five

Colombo 05
Villa Colombo Five Genel
Villa Colombo Five Genel
Villa Colombo Five Öne Çıkan Resim
Villa Colombo Five İç Mekan
Villa Colombo Five İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Villa Colombo Five
28, Pathiba Road, Off Kirula Road Colombo 05 , Colombo 05

Villa Colombo Five misafirlere Colombo (Kirula) bölgesinde, Asiri Hastanesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Park Hastanesi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lanka Hastanesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Asokaramaya Budist Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x