TeaTalk

Colombo 05
TeaTalk Genel
TeaTalk Öne Çıkan Resim
TeaTalk Banyo Tipleri
TeaTalk Banyo Tipleri
TeaTalk Mutfak
Image More +7 fotoğraf
TeaTalk
No. 343, Park Road Colombo 5 , Colombo 05

TeaTalk size Colombo merkezinde, Lanka Hastanesi ile 4 dakika yürüyüş ve Park Hastanesi ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Asiri Hastanesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Isipathanaramaya Budist Tapınağı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Ruhuna)
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası (Nuwara Eliya)
Room
Deluxe Apart Daire (Kandy)
Room
Deluxe Apart Daire (Uva)
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası (Dimbulla)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x