Villa Colina

Phang Nga Sahili, Khuekkhak
Villa Colina Öne Çıkan Resim
Villa Colina Dış Mekan
Villa Colina Dış Mekan
Villa Colina Dış Mekan
Villa Colina Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Villa Colina
31/13 Moo.6 Tambon Khuk Khak, Amphoe Takua Pa Phang Nga Sahili, Khuekkhak

Villa Colina misafirlere Takua Pa bölgesinde, plaj yakınında, Bang Niang Plajı ve Tsunami Anıt Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khao Lak–Lam Ru National Park ile 0,2 mi (0,3 km) ve Bangnieng Afternoon Market ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Villa Colina misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x