Loma Resort

Güney Tayland, Khuekkhak
Loma Resort Genel
Loma Resort Genel
Loma Resort Öne Çıkan Resim
Loma Resort Dış Mekan
Loma Resort Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Loma Resort
33/2 Moo 6, Bang Niang Khao Lak Güney Tayland, Khuekkhak

Loma Resort misafirlere Takua Pa bölgesinde, plaj yakınında, Bang Niang Plajı ve Khao Lak–Lam Ru National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Bangnieng Afternoon Market ile 0,3 mi (0,5 km) ve Bang Niang Market ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için ücretsiz su parkı, açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x