Villa Celeste Estate

Batı Cibao, Jarabacoa
Villa Celeste Estate Genel
Villa Celeste Estate Genel
Villa Celeste Estate Genel
Villa Celeste Estate Öne Çıkan Resim
Villa Celeste Estate Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Villa Celeste Estate
Carretera Federico Basilis km 8 1/2 Batı Cibao, Jarabacoa

Villa Celeste Estate konaklamanızda Jarabacoa bölgesinde, La Vega Vieja ile 13,1 km (8,2 mi) ve Central Park ile 14,6 km (9,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Salto Jimenoa Dos Şelalesi ile 16,3 km (10,1 mil) ve Salto Baiguate Şelalesi ile 18,8 km (11,7 mil) mesafede.

Villa Celeste Estate misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x