Hotel Santo Cerro Natural Park

Batı Cibao, Santo Cerro
Hotel Santo Cerro Natural Park Genel
Hotel Santo Cerro Natural Park Genel
Hotel Santo Cerro Natural Park Genel
Hotel Santo Cerro Natural Park Genel
Hotel Santo Cerro Natural Park Genel
Image More +98 fotoğraf
Hotel Santo Cerro Natural Park
Calle Principal Al Lado Del Acueducto Santo Cerro Batı Cibao, Santo Cerro

Hotel Santo Cerro Natural Park konaklamanızda La Vega bölgesinde, Monument to the Heroes of the Restoration ile 26,4 km (16,4 mi) ve Saltos de Jima Şelalesi ile 43,5 km (27 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Catedral de la Concepción ile 7,6 mi (12,2 km) ve La Vega Vieja ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya karaoke dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır. 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Family
Family Ortak Ranzalı Oda
Room
Exclusive Dört Kişilik Oda
Room
Romantic Oda, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Premium Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Room
Elite Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga, Dağ Manzaralı
Room
Family Ortak Ranzalı Oda, Teras, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x