Villa Casa Adeline

Kerobokan
Villa Casa Adeline Öne Çıkan Resim
Villa Casa Adeline Dış Mekan
Villa Casa Adeline İç Mekan
Villa Casa Adeline İç Mekan
Villa Casa Adeline İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Villa Casa Adeline
Jalan Tegal Cupek, Gang Wayang 18 No. 3 , Kerobokan

Kerobokan (Umalas) bölgesindeki bu villa misafirlere Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Legian Plajı ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve DVD oynatıcı var. Misafirlerin konforu için emanet kasası, ayrı oturma alanı, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve su sebili vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x