Bali Merita Villa

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Bali Merita Villa Öne Çıkan Resim
Bali Merita Villa Dış Mekan
Bali Merita Villa Dış Mekan
Bali Merita Villa Dış Mekan
Bali Merita Villa Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Bali Merita Villa
Jalan Tegal Cupek 67 Br. Anyar Kelod Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Bali Merita Villa misafirlere Kerobokan (Umalas) bölgesinde, Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Legian Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Bale Merita Villa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Oda (Long Stay)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x