Villa Carolina Country House

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Priora
Villa Carolina Country House Genel
Villa Carolina Country House Genel
Villa Carolina Country House Genel
Villa Carolina Country House Genel
Villa Carolina Country House Öne Çıkan Resim
Image More +111 fotoğraf
Villa Carolina Country House
Via Santa Maria del Toro 1 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Priora

Villa Carolina Country House misafirlere Sorrento bölgesinde, denize sıfır, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Pompeii Arkeoloji Parkı ile 22,9 mi (36,9 km) ve Marina Grande Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Double Room, Terrace Sea View
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x