Villa Boutique Banus

Costa Del Sol, Marbella
Villa Boutique Banus Öne Çıkan Resim
Villa Boutique Banus Dış Mekan
Villa Boutique Banus Dış Mekan
Villa Boutique Banus Dış Mekan
Villa Boutique Banus Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Villa Boutique Banus
Calle Pablo Picasso, 73 Urb.Atalaya de Rio Verde,Nueva Andalucia Costa Del Sol, Marbella

Villa Boutique Banus misafirlere Marbella bölgesinde, plaj yakınında, Centro Plaza ve Playa de Levante 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Puerto Banus Marina ile 1,9 mi (3 km) ve Puerto Banus Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Süit,
Süit, Teras (1)
Room
Süit, Teras (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x