Molo Luxury Suites Puerto Banus

Batı Endülüs, Nueva Andalucia
Molo Luxury Suites Puerto Banus Genel
Molo Luxury Suites Puerto Banus Öne Çıkan Resim
Molo Luxury Suites Puerto Banus Dış Mekan
Molo Luxury Suites Puerto Banus Dış Mekan
Molo Luxury Suites Puerto Banus Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
Molo Luxury Suites Puerto Banus
Calle Las Ventas, Urb. Las Lolas Bloque A, Apt. 11 Batı Endülüs, Nueva Andalucia

Molo Luxury Suites Puerto Banus misafirlere Marbella bölgesinde, golf sahasına yakın, Centro Plaza ve Los Naranjos Golf Sahası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Puerto Banus Marina ile 1,5 mi (2,5 km) ve Puerto Banus Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Teras
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Premier
Premier Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x