Villa Bolhão Apartamentos

Northern Portugal, Rua de Santa Catarina
Villa Bolhão Apartamentos Öne Çıkan Resim
Villa Bolhão Apartamentos Dış Mekan
Villa Bolhão Apartamentos Dış Mekan
Villa Bolhão Apartamentos Dış Mekan
Villa Bolhão Apartamentos İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa Bolhão Apartamentos
66 Rua de Alexandre Braga Northern Portugal, Rua de Santa Catarina

Villa Bolhão Apartamentos size Porto merkezinde, Porto Tarihi Kent Merkezi ve Bolhao Pazarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Ribeira Meydanı ile 1,3 mi (2 km) ve Porto Katedrali ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Bu dairede, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x