Villa Bokeh - Relais & Chateaux

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Villa Bokeh - Relais & Chateaux Öne Çıkan Resim
Villa Bokeh - Relais & Chateaux Dış Mekan
Villa Bokeh - Relais & Chateaux Dış Mekan
Villa Bokeh - Relais & Chateaux Dış Mekan
Villa Bokeh - Relais & Chateaux Kahvaltı
Image More +73 fotoğraf
Villa Bokeh - Relais & Chateaux
Lote C3, Entrada a Finca San Nicolás Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Antigua Guatemala bölgesindeki Villa Bokeh - Relais & Chateaux misafirlere tarihi bölgede, Monumento a Landívar ve Cementerio General 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Central Park ile 1,6 mi (2,6 km) ve Casa Santo Domingo Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Bókeh 3.1 yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Añil
Añil - Deluxe
Room
Ocre
Room
Lino
Room
Olivo - Junior Suite
Room
Siena - Junior Suite
Room
Lavanda - Deluxe
Room
Onix - Junior Suite
Room
Azul
Room
Esmeralda - Junior Suite
Room
Celeste - Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x