Hotel Palma De Mallorca

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Hotel Palma De Mallorca Öne Çıkan Resim
Hotel Palma De Mallorca Dış Mekan
Hotel Palma De Mallorca Dış Mekan
Hotel Palma De Mallorca Kahvaltı
Hotel Palma De Mallorca Oda Düzeni
Image More +49 fotoğraf
Hotel Palma De Mallorca
Col Valle de Santiago #2 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Antigua Guatemala bölgesindeki Hotel Palma De Mallorca misafirlere Antigua Pazarı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Central Park ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Antigua Guatemala Colonial Sanat Müzesi ile 1,4 km (0,9 mil) ve Antigua Guatemala Katedrali ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (#1)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (#2)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (#4)
Economy
Economy Üç Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak (#5)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (#3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x