Villa Bella Vista Peralta

San Carlos
Villa Bella Vista Peralta Öne Çıkan Resim
Villa Bella Vista Peralta Dış Mekan
Villa Bella Vista Peralta İç Mekan
Villa Bella Vista Peralta Yerinde Yemek
Villa Bella Vista Peralta Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Villa Bella Vista Peralta
Can Bella Vilda, Polígono 7, Número 134 , San Carlos

Bu villa misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, plaj yakınında, San Carlos Kilisesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Las Dalias Hippy Market ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Playa de Talamanca ile 12,6 mi (20,3 km) ve İbiza Limanı ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x