villa balos amfimala

Mathes
villa balos amfimala Öne Çıkan Resim
villa balos amfimala Dış Mekan
villa balos amfimala Dış Mekan
villa balos amfimala İç Mekan
villa balos amfimala Yatak Takımları
Image More +19 fotoğraf
villa balos amfimala
Georgioupoli , Mathes

Apokoronas bölgesindeki bu villa misafirlere Kournas Gölü ve Dourakis Winery ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Argiroupoli Kaplıcaları ile 15,2 km ve Necropolis ile 15,3 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 11 plaj barı ideal.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar mevcut. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x