Labyrinth Hotel

Apokoronas
Labyrinth Hotel Genel
Labyrinth Hotel Genel
Labyrinth Hotel Öne Çıkan Resim
Labyrinth Hotel Dış Mekan
Labyrinth Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Labyrinth Hotel
Georgioupolis , Apokoronas

Labyrinth Hotel misafirlere Apokoronas bölgesinde, plaj yakınında, Georgioupolis Plajı ve Kalyváki ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kournas Gölü ile 2,3 mi (3,6 km) ve Kournas Gölü ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x