Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels

Batı Kudüs, Kudüs
Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels Genel
Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels Genel
Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels Genel
Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels Genel
Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels
Yehoshua Bin Nun 13 Batı Kudüs, Kudüs

Kudüs (Emek Refaim) bölgesindeki Villa Ba'Moshava - a Member of Brown Hotels misafirlere St. Andrew Kilisesi ve First Station Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Yafa Kapısı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 13.00, hafta sonu 7.30 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, Balkon
Room
Family Oda (English Basement)
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Urban English Basement)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x