Villa Atlantica Boutique Guesthouse

Route 62, Bakoven
Villa Atlantica Boutique Guesthouse Öne Çıkan Resim
Villa Atlantica Boutique Guesthouse Dış Mekan
Villa Atlantica Boutique Guesthouse Dış Mekan
Villa Atlantica Boutique Guesthouse İç Mekan
Villa Atlantica Boutique Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Villa Atlantica Boutique Guesthouse
55 Rottingdean Road Camps Bay Route 62, Bakoven

Villa Atlantica Boutique Guesthouse misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Camps Bay Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Two Oceans Aquarium ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Masa Dağı ile 5,1 km ve Long Street ile 6,3 km mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 plaj barı ideal.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x