Villa Alegria - La Villa Group

Jijoca de Jericoacoara
Villa Alegria - La Villa Group Öne Çıkan Resim
Villa Alegria - La Villa Group Dış Mekan
Villa Alegria - La Villa Group Dış Mekan
Villa Alegria - La Villa Group Dış Mekan
Villa Alegria - La Villa Group Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Villa Alegria - La Villa Group
Rua das Dunas S/N , Jijoca de Jericoacoara

Villa Alegria - La Villa Group konaklamanızda Jijoca de Jericoacoara bölgesinde, plaj yakınında, Jericoacoara Plajı ve Por do Sol Dune ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Merkez Meydanı ile 0,1 km (0,1 mil) ve Malhada Plajı ile 0,1 km (0,1 mil) mesafede.

Villa Alegria - La Villa Group misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda (Quarto Baixo)
Room
Standard Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x