Samba do Kite Pousada

Jijoca de Jericoacoara
Samba do Kite Pousada Öne Çıkan Resim
Samba do Kite Pousada Dış Mekan
Samba do Kite Pousada Dış Mekan
Samba do Kite Pousada Dış Mekan
Samba do Kite Pousada İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Samba do Kite Pousada
Rua das Dunas s/n , Jijoca de Jericoacoara

Samba do Kite Pousada konaklamanızda Jijoca de Jericoacoara bölgesinde, plaj yakınında, Jericoacoara Plajı ve Por do Sol Dune ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pousada otel Merkez Meydanı ile 0,1 km (0,1 mil) ve Malhada Plajı ile 0,1 km (0,1 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Standard Oda (Silver)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x