Hotel Diecimare

Cava de Tirreni
Hotel Diecimare Genel
Hotel Diecimare Öne Çıkan Resim
Hotel Diecimare Dış Mekan
Hotel Diecimare Yerinde Yemek
Hotel Diecimare Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Hotel Diecimare
Via S. Felice, Loc. S.Lucia , Cava de Tirreni

Cava de' Tirreni bölgesindeki Hotel Diecimare misafirlere banliyöde, Sorrento Peninsula ve Seramik Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 17 mi (27,4 km) ve Salerno Limanı ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Ristorante Diecimare ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x