Villa Al-Jaouhara

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Villa Al-Jaouhara Dış Mekan
Villa Al-Jaouhara Dış Mekan
Villa Al-Jaouhara Oda Düzeni
Villa Al-Jaouhara Oda Düzeni
Villa Al-Jaouhara Oda Düzeni
Image More +36 fotoğraf
Villa Al-Jaouhara
Douar Ait Sraidi Lhararta (Route D'Agadir) Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Bu villa misafirlere Essaouira bölgesinde, golf sahasına yakın, Essaouira Mogador Golf Sahası ve Essaouira Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Bordj el Berod ile 1,6 mi (2,7 km) ve Skala de la Ville ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün öğlen ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve kuştüyü yorgan mevcuttur. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x