Villa Agung Khalia

Lesser Sunda Islands, Pejeng Kawan
Villa Agung Khalia Öne Çıkan Resim
Villa Agung Khalia Dış Mekan
Villa Agung Khalia Dış Mekan
Villa Agung Khalia Dış Mekan
Villa Agung Khalia Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Villa Agung Khalia
Jalan Pura Alas Harum Banjar Sala Pejengkawan Lesser Sunda Islands, Pejeng Kawan

Ubud bölgesindeki Villa Agung Khalia konaklamanızda Pura Penataran Sasih ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Villanın restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, Birden Çok Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Panoramic Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x