Jungle Lotus Villas

Pejeng Kawan
Jungle Lotus Villas Öne Çıkan Resim
Jungle Lotus Villas Dış Mekan
Jungle Lotus Villas Dış Mekan
Jungle Lotus Villas Dış Mekan
Jungle Lotus Villas Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Jungle Lotus Villas
Jalan Subak Sala, Banjar Sala Pejeng Kawan, Tampaksiring , Pejeng Kawan

Ubud bölgesindeki Jungle Lotus Villas misafirlere nehir üzerinde, Pura Penataran Sasih ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Villa, 1 Yatak Odası
Room
Suite Villa
Room
Traditional Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x